Menu
Golfweekend

Ultieme Ontspanning: 4 Dagen Golf & Spa in Noord-Duitsland

Ultieme Ontspanning: 4 Dagen Golf & Spa in Noord-Duitsland

Na een dag golfen is er niets heerlijker dan ontspannen in het wellnesscentrum en genieten van culinaire hoogstandjes! In Noord-Duitsland is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Beleef 3 dagen op een eersteklas 27-holes golfbaan direct naast het hotel, gevolgd door avonden vol gastronomisch dineren. Ultieme Ontspanning: 4 Dagen Golf & Spa in Noord-Duitsland.

Het wellnesscentrum

Dit 4-daagse Golf & Spa arrangement in Noord-Duitsland biedt een royale spa die u zal betoveren. Geniet van ontspannende schoonheidsbehandelingen en verkwikkende reinigingsrituelen in de hamam. Ervaar uitgebreide saunasessies en neem een verfrissende duik in het infinity pool. Bij goed weer verandert het zwembad van binnen- naar buitenbad dankzij panoramische ramen. Laat uzelf verwennen en beleef pure ontspanning voor al uw zintuigen.

Ultieme Ontspanning: 4 Dagen Golf & Spa in Noord-Duitsland

De golfbaan

De 27-holes baan ligt in het prachtige Stör laagland en op de Hohe Geest. Diverse landschappen en baantypes zorgen voor een gevarieerde en boeiende golfervaring. De baan ligt direct naast het nieuwe hotel, ideaal voor een sportief uitje tijdens uw vakantie.

De golfbaan in Breitenburg heeft drie luscombinaties. Dit biedt een uitdagende ervaring voor spelers van alle niveaus.

Ultieme Ontspanning: 4 Dagen Golf & Spa in Noord-Duitsland

Het hotel

Dit luxe hotel in Sleeswijk-Holstein ligt tussen vlierbomen en een prachtige golfbaan. Het biedt een elegante setting met uitstekende culinaire kunst en binnenkort een uitgebreid wellnesscentrum. Verblijf in een van de 80 luxe kamers. De lichte en elegante Superior kamers hebben houten vloeren, een comfortabel boxspringbed, en luxe travertijn badkamers. De Maisonette Suites zijn verdeeld over twee niveaus. Ze hebben een ruime woonkamer, een luxe badkamer en een comfortabel bed op de galerij. Ze bieden uitzicht op de rustige binnentuin en de golfbaan.

Wilt u nou meer weten over het arrangement: Ultieme Ontspanning: 4 Dagen Golf & Spa in Noord-Duitsland. Klik dan HIER voor meer informatie!